Taxe si Impozite - Sistem pentru gestiunea taxelor si impozitelor locale.


Soluţia software de taxe şi impozite locale este tot ceea ce va trebuie pentru o gestiune completa a indatoririlor catre bugetul local.

  • stabilirea impozitelor şi taxelor locale (impozit pe clădiri, pe teren, taxa pe mijloace de transport, alte taxe, amenzi, impozit pe spectacole, taxa pe vehicule lente, avize ... toată tipologia de taxe)  atât pentru persoane fizice cât şi juridice.
  • Calculează automat majorari de întârziere pentru debitele “nestinse”, permite operarea chitanţelor prin intermediul modului casierie atat a taxelor si impozitelor cat si a altor venituri cu sau fara debit.

  Cu ajutorul acestei aplicaţii se pot obţine: matricole de impunere pentru fiecare categorie de taxă sau impozit, situaţia  debitelor şi majorărilor restante, situaţia majorarilor de întârziere la o anumită dată, registru rol unic nominal, registrul de venituri (partida de venituri), fise de venituri pe clasificatia bugetara, lista cu bonificatii, chitanţe fiscale, borderou de încasări, fise de depunere debite, registru banca, centralizator compensari, procese verbale compensari, borderou depuneri si restituiri, borderou de depunere la trezorerie a încasărilor, înştiinţări de plată, somaţii de plată, certificate de atestare fiscală, situaţia încasărilor etc.
  Aplicatia este extrem de flexibila si permite particularizarea acesteia oricand apar schimbari de legislatie si oride cate ori o anumita situatie obiectiva impune acest lucru. Aplicatia exporta automat in contabilitate borderourile de debite, borderourile de incasari precum orice alta situatie in care apar fluxuri financiar inspre/dispre CASA. Situatiile pot fi obtinute atat pe persoana cat si pe diferite grupuri de persoane aranjati dupa strada, sat , cartier, zona etc.
  Genereaza automat registru jurnal pentru contabilitatea taxelor precum si note contabile specifice activitatilor de impozite si taxe.

Interfata principala a aplicatiei

18/12/2014 - Termenul de depunere a declaratiilor fiscale
"Termenul de depunere a declaratiilor fiscale pentru obligatiile aferente lunii noiembrie 2014 si respectiv termenul de plata al acestora a fost stabi... Continuare
05/09/2008 - Lansarea noului website
Noua imagine a Mondosoft prinde contur. Noul website nou este mai flexibil, contine o structurare mult mai buna a informatiilor. Sectiunea de download... Continuare
10/01/2008 - Forum discutii
S-a lansat formul de discutii la http://forum.mondosoft.ro Speram astfel sa va fim mai aproape, realizand astfel o comunicare mai facila si mult mai ... Continuare
Home | Produse | Servicii | Angajari | Asistenta Tehnica
Smarty Web Director